Inredia restaurang

Dagens lunch – v. 21

Måndag

Baconlindade färsjärpar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Friterad flundrafilé med dillmajonnäs, kokt potatis och citron

Veg: Morotsbiffar med sparrissås och klyftpotatis

Veckans pasta: Spaghetti med currystuvad kyckling och paprika

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med raggmunk eller löksås och potatis

Vinkokt Ishavsfisk med skaldjurssås och dillpotatis

Broccolimedaljonger med chilibearnaise och couscous

Veckans pasta: Spaghetti med currystuvad kyckling och paprika

Onsdag

Örtpenslad fläskkarré med cidersås, grönsaker och råstekt potatis

Halstrad laxfilé på spenatbädd med hollandaisetopp och kokt potatis

Veg: vegetarisk lasagne med tomat och ost

Veckans pasta: Spaghetti med currystuvad kyckling och paprika

Torsdag

Kristi Himmelsfärdsdag: STÄNGT

Fredag

STÄNGT

FIRA MORS DAG

Söndag 29/5 kl 12-15

MENY

Förrätter:
Laxroscanapé med färskrökt lax samt räkor och löjromstopp
Färskostfylld lufttorkad skinka med pinjenötter och krutonger

Varmrätter:
Halstrad rödingfilé med örtig vinsås, sparris och kräftstjärtar serveras med dillpotatis
Marinerad ryggbiff med rödvinsglace, lökmarmelad och kantareller serveras med ugnsrostad potatis

Desserter:
Skogsbärsparfait med hallonsås, grädde och rån
friterad camembert med varm hjortronsylt och persilja

Barnmeny:
Hamburgare med bacon, ost, dressing och strips
Pasta med kötfärssås och riven ost
Pannkakor med sylt och grädde

1 rätt: 249:- 2 rätter: 299:- 3 rätter: 339:-

BOKNING: boka@inrediarestaurang.se eller 0504-78 53 00
VÄLKOMNA!

Inredia lunchtallrik

Catering

Vi levererar komplett lunchbuffé eller fika till din tillställning.

Om Inredia restaurang

Inredia restaurang serverar husmanskost gjorda på närodlade råvaror. Här sitter du i en matsal med fönster från golv till tak med en stor uteservering. Vällagad god lunch som du också kan ta med dig hem eller till kontoret.

Inredia Restaurang mat och dryck

Restaurangen

Bokning av konferens, mötesrum samt restaurangbesök.
boka@inrediarestaurang.se
0504-78 53 00