inredia:talks

Inredia:talks

Praktiker, teoretiker, drömmare och visionärer - välkomna till Inredia:talks. Inspirerande lunchföreläsningar kring spännande och intressanta ämnen under parollen miljöer som sticker ut.

Ja nu drar vi igång med Inredia:talks, en serie med lunchföreläsningar som kommer vara sista fredagen i varje månad. Första tillfället är fredag 29 mars.

  • Inrediatrappan 12:30 - 13:00
  • Öppna för alla och helt kostnadsfria
  • Det finns möjlighet att äta lunch i restaurangen och sedan börjar föreläsningen lagom till kaffet, så bara att ta med sig sin kaffekopp och sätta sig och lyssna.

Under året kommer vi ta upp olika ämnen som på något sätt faller in under "miljöer som sticker ut", det kan vara allt från hur miljöer kan vara hållbara ur ett miljöperspektiv eller hur inredningen ser ut och fungerar i framtidens skolor.

Först ut är Nils Björling; arkitekt, universitetslektor och forskare vid Chalmers Arkitektur och samhällsbyggnadsteknik tillsammans med Tibros stadsarkitekt Leif Ahnland. De resonerar kring utmaningar och möjligheter med att bygga ett långsiktigt hållbart samhälle i snedstrecket mellan stad och landsbygd. De visar också på hur Tibro, på olika vägar, kan stärka förmågan att påverka och forma sin egen framtid

Tips på inspirerande ämnen?Kontakta oss!