Besök och möten

Inredia är en plats för både informella och formella möten, ett besökscentrum – och ett spännande besöksmål. Det spelar ingen roll vad du har för ärende till Inredia. Du ska alltid känna dig varmt välkommen till oss!

En mötesplats för alla

På Inredia går det att ha alla former av möten – styrelsemöten, förenings- och företagsträffar, kundmöten, utbildningar och workshops, föreläsningar och events.

I huset finns en stor samlingssal, Tibrosalen, som rymmer upp till 100 personer, tre mindre mötesrum med plats för 10-16 deltagare, en öppen arbetsyta som kan möbleras och användas på ett mycket flexibelt sätt, den spektakulära Inrediatrappan som är idealisk att använda för öppna föreläsningar och en rad mindre samlingsplatser för mer informella möten.

På Inredia erbjuds en fullvärdig mötesservice. Du kan boka möten och konferenspaket med fika och mat. Kontakta Inredia Restaurang för bokning, tel: 0504-78 53 00, e-post: 

Är du på tillfälligt besök i Tibro är Inredia en bra startpunkt. Här finns personal som både kan lotsa affärsresenärer och andra besökare till lokala företag, evenemang, besöksmål, butiker och annan service i kommunen. Har du frågor som gäller Tibro som besöksmål är du välkommen att kontakta Tibro besökscentrum, tel: 0504-184 00, e-post

Vill du avnjuta en god bit mat i en trevlig miljö med Tibros levande kulturarv som en påtaglig del av upplevelsen är  Inredia också ett bra val. Här finns en restaurang med fullständiga rättigheter, där det serveras vällagad mat baserad på närodlade råvaror.

Arrangemang för verksamma inom inredningsdesign

Inredia är en arena för möten mellan designers, designstuderande, möbelproducenter, arkitekter och andra som arbetar professionellt med inredningsdesign. Här kan du som är verksam i möbel- och inredningsbranschen skaffa dig nya kunskaper, arbeta med design- och produktutveckling och göra affärer.

På Inredia:

  • kommer det att arrangeras workshops, konferenser, events, utbildningar och produktlanseringar för branschfolk
  • kan du som beställare få hjälp med att få fram färdiga inredningslösningar
  • kan designstuderande, designers och andra som är involverade i projekt i Tibro med omnejd ha sina arbetsplatser under kortare eller längre perioder
  • arbetar kommunen, näringslivet och andra aktörer med framtids- och utvecklingsfrågor, som både bidrar till utveckling av möbel- och inredningsbranschen i stort och av Tibro som ort.

Är du intresserad av att få hjälp med att få fram färdiga inredningslösningar eller delta i möbel- och inredningsprojekt? 

Kontakta Magdalena Svedlund, tel. 0735-73 70 06, e-post , se mer information under rubriken ”Uppdrag & konsultation”.

Traditioner och utställningar

Inredia är också ett spännande besöksmål i sig. Här kan du stifta bekantskap med Tibros 150-åriga möbel- och inredningshistoria och det unika hantverkskunnande som finns på orten. I husets dynamiska utställningsmiljöer knyts det historiska arvet ihop med nutidens och framtidens inredningskompetens.

Du kan läsa mer om Inrediahusets utställningar i rubriken Tradition.

Vill du boka visningar om Tibros möbel- och inredningshistoria på Inredia eller andra platser i Tibro?

Kontakta museichef Martin Toresson, tel: 0504-184 14, e-post: .