Inredia:talks

Praktiker, teoretiker, drömmare och visionärer - välkomna till Inredia:talks. Inspirerande lunchföreläsningar kring spännande och intressanta ämnen under parollen miljöer som sticker ut, sista fredagen i varje månad.

Under året kommer vi ta upp olika ämnen som på något sätt faller in under "miljöer som sticker ut", det kan vara allt från hur miljöer kan vara hållbara ur ett miljöperspektiv eller hur inredningen ser ut och fungerar i framtidens skolor. Under våren har vi haft tre stycken lunchföreläsningar kring olika teman här på Inredia och vårens sista var fredag 24 maj. Nu blir det sommaruppehåll och nästa Inredia:talks blir 30 augusti.

Vi startade Inredia:talks med vår egen stadsarkitekt Leif Ahnland och Chalmerslektorn Nils Björling som resonerade kring utmaningar och möjligheter med att bygga ett långsiktigt hållbart samhälle i snedstrecket mellan stad och landsbygd.

Andra talks handlade om den stora möbelmässan Salone del Mobile i Milano, Maria Lindberg från Offecct berättade om deras arbete med mässan, trender hon kunde se men också hur de jobbar med design till en global marknad.

Vårens sista talks kretsade kring Cirkulär ekonomi, Anders Breitholtz från Circular Hub pratade om hur trenden för cirkulär ekonomi ser ut och hur det förändrar möbelbranschen.

Tid och plats:

  • Inrediatrappan 12:30 - 13:00
  • Öppna för alla och helt kostnadsfria
  • Det finns möjlighet att äta lunch i restaurangen och sedan börjar föreläsningen lagom till kaffet, så bara att ta med sig sin kaffekopp och sätta sig och lyssna.

Ingen anmälan, varmt välkomna!